Információk az iskolakezdéssel kapcsolatosan

Tanévkezdés és tankönyvosztás: 2020. szeptember 1.

A tanítás 7.55-kor kezdődik.

Nem kell ünneplőben érkezni, kivéve az első osztályos tanulóknak, s a versmondó diákoknak.

Tanévnyitó ünnepséget nem tartunk.

Intézményünkben felújítási munkálatok folynak, ezért a tanév során az iskola udvarai zárva lesznek. Az iskola megközelítése a tornaterem templom felöli oldalán lévő járdán lehetséges.

Aki autóval hozza gyermekét, a körjegyzőség körül kialakított parkolókban parkolhat. Az intézménybe autóval bejönni nem lehetséges. Az intézményen belül a tanulók által nem látogatható építési területek lezárásra kerültek.

Az intézménybe, az első nap kivételével, a járványra való tekintettel a bejárás egész évben tilos. A gyermekeket a bejáratig lehet kísérni, s délután a bejárat előtt lehet várakozni.

Hivatalos ügyben előre egyeztetett időpontban lehet az iskolába bejönni. 18 éven felüli látogatók orrot és szájat eltakaró maszkot kötelesek viselni. Az intézményben való tartózkodáskor, pl. szülői értekezlet, maszk viselete és másfél méter távolságtartás kötelező. Kérjük, gyermeke táskájában mindig legyen maszk, hogy szükség esetén használható legyen. A tanulók számára az iskolában maszk viselése ajánlott, de nem kötelező. Minden szülő döntse el, hogy gyermeke viseljen-e maszkot az osztályteremben és a közösségi tereken.

Ebédeltetés: A 3. osztály kivételével a faluházban, s kizárólag csoportosan és pedagógus kísérettel történik. A 3. osztályosok ideiglenesen a Helytörténeti Egyesület klubtermében lesznek elhelyezve, s az étkezés is ott lesz megoldva. Kérjük a szülőket, hogy a részletekről az osztályfőnökökkel egyeztessenek!

Kérjük a tisztelt szülőket, különösen figyeljenek oda arra, hogy a gyermekeknél mindig legyen megfelelő mennyiségű papírzsebkendő!

Amennyiben gyermekükön bármilyen betegség jeleit észlelik, (láz, köhögés, megfázás, influenza, stb.) ne engedjék őket iskolába, hanem vigyék őket orvoshoz. Minden egyéb kérdésben egyeztessenek az osztályfőnökkel!

A 2020-as naptári évben osztálykirándulás szervezése külföldre nem lehetséges.

Köszönjük az alább felsorolt személyek önkéntes segítségnyújtását az intézmény takarításában és bútorainak, eszközeinek visszarendezésében, valamint köszönettel tartozunk az intézmény beiskolázási körzetéhez tartozó önkormányzatoknak is.

 

Béli Nándor

Béliné Káli Gabriella

Bertókné Kovács Veronika

Bogdán László

Bulinné Béres Mónika

Cseszkó Richárd

Dobosné Takács Mónika

Frigy Tibor

Katona Katalin

Kustán Tünde

Méhes Andrea

Nagy Zsuzsanna

Sebők Annamária

Selek Ervin

Simon Attila

Simon Róbert

Szalai Szilvia

Szili László

Tóth Andrea

Váczy Zoltán

Az intézmény teljes átadásának időpontja 2021 március vége.

Kérjük minden szülő, gyermek, dolgozó türelmét!

 

Kenessey Tibor

igazgató

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.